Nederland

Consulaat van Nederland in Aalborg

Denemarken

Nederlandse Diplomatieke Missie in Denemarken. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Aalborg. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Denemarken. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Denemarken.

Het Consulaat van Nederland in Aalborg
Netherlands Honorary Consulate in Aalborg, Denmark - Vestre Havnepromenade 21 - 9000 Aalborg - Denmark

Telefoonnummer:

(+45) 98 12 67 00

Faxnummer:

(+45) 98 12 67 00

Email:

ha@calum.dk

Website:

Consul:

Mr Henrik Calum - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Nederland in Aalborg is een bilaterale missie in Denemarken en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Denemarken.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Aalborg staat onder leiding van Mr Henrik Calum - Honorary Consul van Nederland in Denemarken en is bereikbaar per telefoon (+45) 98 12 67 00 of email ha@calum.dk

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+45) 98 12 67 00 of email ha@calum.dk

Nederlandse Consulaten in Denemarken

Ver verwijderd van het Consulaat in Aalborg? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Denemarken. Als het Nederlandse consulaat in Aalborg ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Denemarken op een rijtje gezet: Aalborg, Aarhus, Klaksvik en Odense

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Denemarken - Indien het consulaat in Aalborg of eventuele andere consulaten van Nederland in Denemarken u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Denemarken Ambassade van Nederland in Kopenhagen

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Aalborg - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Aalborg of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Denemarken en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Denemarken of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links