Nederland

Consulaat van Nederland in Limassol

Cyprus

Nederlandse Diplomatieke Missie in Cyprus. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Limassol. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Cyprus. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Cyprus.

Het Consulaat van Nederland in Limassol
Netherlands Honorary Consulate in Limassol, Cyprus - 21 Archbishop Kyprianou - Lanitis Building 1st Floor - 3036 Limassol - P.O.Box 50336 - 3603 Limassol - Cyprus

Telefoonnummer:

(+357) 25820840

Faxnummer:

(+357) 5341361

Email:

chargyro@lanitis.com

Website:

www.netherlandsworldwide.nl

Consul:

Mr Plaen E. Lanitis - Honorary Consul

Openingstijden:

Monday-Friday: 08.00-13.00

Het Consulaat van Nederland in Limassol is een bilaterale missie in Cyprus en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Cyprus.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Limassol staat onder leiding van Mr Plaen E. Lanitis - Honorary Consul van Nederland in Cyprus en is bereikbaar per telefoon (+357) 25820840 of email chargyro@lanitis.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+357) 25820840 of email chargyro@lanitis.com

Nederlandse Consulaten in Cyprus

Ver verwijderd van het Consulaat in Limassol? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Cyprus. Als het Nederlandse consulaat in Limassol ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Cyprus op een rijtje gezet: Limassol

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Cyprus - Indien het consulaat in Limassol of eventuele andere consulaten van Nederland in Cyprus u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Cyprus Ambassade van Nederland in Nicosia

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Limassol - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Limassol of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Cyprus en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Cyprus of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links