Nederland

Consulaat van Nederland in Dubrovnik

Kroatië

Nederlandse Diplomatieke Missie in Kroatië. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Dubrovnik. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Kroatië. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Kroatië.

Het Consulaat van Nederland in Dubrovnik
Netherlands Honorary Consulate in Dubrovnik, Croatia - Dr. Ante Starcevica 24/ 2 floor - Dubrovnik - Croatia

Telefoonnummer:

(+385) 20-356 141

Faxnummer:

(+385) 20-356 729

Email:

nlconsul.dubrovnik@atlant.hr

Website:

Consul:

Pero Kulas - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Nederland in Dubrovnik is een bilaterale missie in Kroatië en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Kroatië.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Dubrovnik staat onder leiding van Pero Kulas - Honorary Consul van Nederland in Kroatië en is bereikbaar per telefoon (+385) 20-356 141 of email nlconsul.dubrovnik@atlant.hr

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+385) 20-356 141 of email nlconsul.dubrovnik@atlant.hr

Nederlandse Consulaten in Kroatië

Ver verwijderd van het Consulaat in Dubrovnik? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Kroatië. Als het Nederlandse consulaat in Dubrovnik ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Kroatië op een rijtje gezet: Dubrovnik, Rijeka en Split

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Kroatië - Indien het consulaat in Dubrovnik of eventuele andere consulaten van Nederland in Kroatië u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Kroatië Ambassade van Nederland in Zagreb

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Dubrovnik - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Dubrovnik of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Kroatië en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Kroatië of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links