Nederland

Consulaat van Nederland in Barranquilla

Colombia

Nederlandse Diplomatieke Missie in Colombia. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Barranquilla. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Colombia. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Colombia.

Het Consulaat van Nederland in Barranquilla
Netherlands Consulate General in Barranquilla, Colombia Calle 77B No. 57-141 Oficina 806 Apartado Aereo 52298 Barranquilla Colombia

Telefoonnummer:

(+57) 5-368 8387

Faxnummer:

(+57) 5-368 8387

Email:

jslagter@epm.net.co

Website:

Consul:

P.J.G. Slagter - Consul General

Openingstijden:

Monday-Friday 08:00-12:00 and 14:00-18:00

Het Consulaat van Nederland in Barranquilla is een bilaterale missie in Colombia en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Colombia.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Barranquilla staat onder leiding van P.J.G. Slagter - Consul General van Nederland in Colombia en is bereikbaar per telefoon (+57) 5-368 8387 of email jslagter@epm.net.co

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+57) 5-368 8387 of email jslagter@epm.net.co

Nederlandse Consulaten in Colombia

Ver verwijderd van het Consulaat in Barranquilla? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Colombia. Als het Nederlandse consulaat in Barranquilla ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Colombia op een rijtje gezet: Barranquilla, Cali en Medellin

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Colombia - Indien het consulaat in Barranquilla of eventuele andere consulaten van Nederland in Colombia u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Colombia Ambassade van Nederland in Bogota

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Barranquilla - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Barranquilla of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Colombia en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Colombia of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links