Nederland Flag

De Nederlandse Ambassade in Bogota

Colombia Flag

Nederlandse Diplomatieke Missie in Colombia. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Nederlandse Ambassade in Bogota. De ambassade is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Colombia. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Nederland in Colombia.

De Nederlandse Ambassade in Colombia
Netherlands Embassy in Bogota, Colombia Carrera 13, No. 93-40, Piso 2 en 5 Apartado Aoreo 4385 Bogota Colombia

Telefoonnummer:

(+57) 1-638 4200

Faxnummer:

(+57) 1-623 3020

Email:

bog@minbuza.nl nlgovbog@etb.net.co

Website:

www.nederlandwereldwijd.nl/landen/colombia

Ambassadeur:

Mr Frans B.A.M. van Haren

Openingstijden:

Monday-Thursday 08:00-16:30 Friday 08:00-13:30

De Ambassade van Nederland in Bogota is een bilaterale missie in Colombia en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Colombia.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Nederlandse Ambassade in Bogota staat onder leiding van Mr Frans B.A.M. van Haren - Ambassadeur van Nederland in Colombia en is bereikbaar per telefoon (+57) 1-638 4200 of email bog@minbuza.nl nlgovbog@etb.net.co

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Nederlandse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiƫle website van de Ambassade van Nederland in Bogota vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Nederlandse Consulaten in Colombia

Ver verwijderd van de Nederlandse Ambassade in Bogota? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Nederlandse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Nederlandse consulaat in Colombia om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Nederland in Colombia op een rijtje gezet: Cali, Cartagena en Medellin

Zoek een hotel in de buurt van de Nederlandse Ambassade in Bogota - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Bogota of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Nederlandse ambassade.

Reisverzekering voor Colombia en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Colombia of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Bogota verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Colombia die van plan zijn om Nederland te bezoeken evenals aan Nederlandse burgers die in Colombia wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Nederlandse Ambassade in Bogota uit het behandelen van aanvragen van Nederlandse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Nederlandse nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Nederlandse Ambassade in Bogota via telefoon (+57) 1-638 4200 of per email bog@minbuza.nl nlgovbog@etb.net.coNuttige Links