Nederland

Consulaat van Nederland in Guangzhou

China

Nederlandse Diplomatieke Missie in China. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Guangzhou. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in China. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in China.

Het Consulaat van Nederland in Guangzhou
Netherlands Consulate General in Guangzhou, China - Teem Tower floor 34 - Tianhe Road no. 208 - 510620 Guangzhou - China

Telefoonnummer:

(+86) 20 38132200

Faxnummer:

(+86) 20-38132299

Email:

gnz@minbuza.nl

Website:

www.netherlandsworldwide.nl

Consul:

Michiel Bierkens - Consul General

Openingstijden:

Monday-Friday: 09:00-12:30 & 13:00-17:00

Het Consulaat van Nederland in Guangzhou is een bilaterale missie in China en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in China.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Guangzhou staat onder leiding van Michiel Bierkens - Consul General van Nederland in China en is bereikbaar per telefoon (+86) 20 38132200 of email gnz@minbuza.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+86) 20 38132200 of email gnz@minbuza.nl

Nederlandse Consulaten in China

Ver verwijderd van het Consulaat in Guangzhou? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in China. Als het Nederlandse consulaat in Guangzhou ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in China op een rijtje gezet: Chongqing, Guangzhou en Shanghai

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in China - Indien het consulaat in Guangzhou of eventuele andere consulaten van Nederland in China u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in China Ambassade van Nederland in Peking

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Guangzhou - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Guangzhou of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor China en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor China of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links