Nederland

Consulaat van Nederland in Iquique

Chili

Nederlandse Diplomatieke Missie in Chili. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Iquique. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Chili. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Chili.

Het Consulaat van Nederland in Iquique
Netherlands Honorary Consulate in Iquique, Chile - Tarapace 123 - Iquique - Chile

Telefoonnummer:

(+56) 57-393 110

Faxnummer:

(+56) 57-393 120

Email:

sagemar@sagemar.cl

Website:

paisesbajosmundial.nl/paises/chile/

Consul:

Ivan Matamala Cifuentes - Honorary Consul

Openingstijden:

Moday-Friday: 08.30-12.30 & 15.00-18.00

Het Consulaat van Nederland in Iquique is een bilaterale missie in Chili en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Chili.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Iquique staat onder leiding van Ivan Matamala Cifuentes - Honorary Consul van Nederland in Chili en is bereikbaar per telefoon (+56) 57-393 110 of email sagemar@sagemar.cl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+56) 57-393 110 of email sagemar@sagemar.cl

Nederlandse Consulaten in Chili

Ver verwijderd van het Consulaat in Iquique? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Chili. Als het Nederlandse consulaat in Iquique ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Chili op een rijtje gezet: Antofagasta, Concepcion, Iquique, Puerto Montt, Punta Arenas, Temuco, Valdivia en Valparaiso

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Chili - Indien het consulaat in Iquique of eventuele andere consulaten van Nederland in Chili u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Chili Ambassade van Nederland in Santiago

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Iquique - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Iquique of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Chili en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Chili of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links