Nederland Flag

De Nederlandse Ambassade in Santiago

Chili Flag

Nederlandse Diplomatieke Missie in Chili. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Nederlandse Ambassade in Santiago. De ambassade is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Chili. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Nederland in Chili.

De Nederlandse Ambassade in Chili
Netherlands Embassy in Santiago, Chile Apoquindo 3500, 13th floor Las Condes Santiago Chile

Telefoonnummer:

(+56) 2 2756 9200

Faxnummer:

(+56) 2 2756 9226

Email:

stg@minbuza.nl

Website:

www.nederlandwereldwijd.nl/landen/chili

Ambassadeur:

Mr Johan Van Der Werff

Openingstijden:

Please check official website

De Ambassade van Nederland in Santiago is een bilaterale missie in Chili en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Chili.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Nederlandse Ambassade in Santiago staat onder leiding van Mr Johan Van Der Werff - Ambassadeur van Nederland in Chili en is bereikbaar per telefoon (+56) 2 2756 9200 of email stg@minbuza.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Nederlandse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiƫle website van de Ambassade van Nederland in Santiago vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Nederlandse Consulaten in Chili

Ver verwijderd van de Nederlandse Ambassade in Santiago? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Nederlandse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Nederlandse consulaat in Chili om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Nederland in Chili op een rijtje gezet: Antofagasta, Concepcion, Iquique, Puerto Montt, Punta Arenas, Temuco, Valdivia en Valparaiso

Zoek een hotel in de buurt van de Nederlandse Ambassade in Santiago - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Santiago of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Nederlandse ambassade.

Reisverzekering voor Chili en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Chili of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Santiago verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Chili die van plan zijn om Nederland te bezoeken evenals aan Nederlandse burgers die in Chili wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Nederlandse Ambassade in Santiago uit het behandelen van aanvragen van Nederlandse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Nederlandse nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Nederlandse Ambassade in Santiago via telefoon (+56) 2 2756 9200 of per email stg@minbuza.nlNuttige Links