Nederland

Consulaat van Nederland in Halifax

Canada

Nederlandse Diplomatieke Missie in Canada. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Halifax. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Canada. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Canada.

Het Consulaat van Nederland in Halifax
Netherlands Honorary Consulate in Halifax, Canada - 1181 Hollis Street - Halifax, NS - B3H 2P6 - Canada

Telefoonnummer:

(+1) 202 240 7623

Faxnummer:

(+1) 202 422 4575

Email:

halifax@nlconsulate.com

Website:

www.netherlandsandyou.nl/your-country-and-the-netherlands/canada

Consul:

Guido Kerpel - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Nederland in Halifax is een bilaterale missie in Canada en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Canada.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Halifax staat onder leiding van Guido Kerpel - Honorary Consul van Nederland in Canada en is bereikbaar per telefoon (+1) 202 240 7623 of email halifax@nlconsulate.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+1) 202 240 7623 of email halifax@nlconsulate.com

Nederlandse Consulaten in Canada

Ver verwijderd van het Consulaat in Halifax? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Canada. Als het Nederlandse consulaat in Halifax ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Canada op een rijtje gezet: Calgary, Edmonton, Fredericton, Halifax, Kingston, Montreal, Quebec, Saskatoon, Toronto, Vancouver en Winnipeg

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Canada - Indien het consulaat in Halifax of eventuele andere consulaten van Nederland in Canada u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Canada Ambassade van Nederland in Ottawa

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Halifax - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Halifax of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Canada en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Canada of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links