Nederland

Consulaat van Nederland in Innsbruck

Oostenrijk

Nederlandse Diplomatieke Missie in Oostenrijk. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Innsbruck. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Oostenrijk. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Oostenrijk.

Het Consulaat van Nederland in Innsbruck
Netherlands Honorary Consulate in Innsbruck, Austria - Grabenweg 3 - A-6020 Innsbruck - Austria

Telefoonnummer:

(+43) (0) 512 390 296

Faxnummer:

Email:

info@nl-konsulat.at

Website:

www.nl-konsulat.at

Consul:

Dr. Harald Gohm - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Nederland in Innsbruck is een bilaterale missie in Oostenrijk en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Oostenrijk.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Innsbruck staat onder leiding van Dr. Harald Gohm - Honorary Consul van Nederland in Oostenrijk en is bereikbaar per telefoon (+43) (0) 512 390 296 of email info@nl-konsulat.at

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+43) (0) 512 390 296 of email info@nl-konsulat.at

Nederlandse Consulaten in Oostenrijk

Ver verwijderd van het Consulaat in Innsbruck? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Oostenrijk. Als het Nederlandse consulaat in Innsbruck ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Oostenrijk op een rijtje gezet: Graz, Innsbruck, Linz en Salzburg

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Oostenrijk - Indien het consulaat in Innsbruck of eventuele andere consulaten van Nederland in Oostenrijk u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Oostenrijk Ambassade van Nederland in Wenen

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Innsbruck - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Innsbruck of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Oostenrijk en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Oostenrijk of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links