Nederland

Consulaat van Nederland in Hobart

Australië

Nederlandse Diplomatieke Missie in Australië. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Hobart. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Australië. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Australië.

Het Consulaat van Nederland in Hobart
Netherlands Honorary Consulate in Hobart, Australia - Hobart - Tasmania 7000 - Australia

Telefoonnummer:

(+61) 2 93876644 (emergencies 24/7)

Faxnummer:

Email:

www.netherlandsworldwide.nl/contact/contact-form

Website:

www.netherlandsworldwide.nl/countries/australia/

Consul:

Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment only

Het Consulaat van Nederland in Hobart is een bilaterale missie in Australië en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Australië.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Hobart staat onder leiding van Honorary Consul van Nederland in Australië en is bereikbaar per telefoon (+61) 2 93876644 (emergencies 24/7) of email www.netherlandsworldwide.nl/contact/contact-form

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+61) 2 93876644 (emergencies 24/7) of email www.netherlandsworldwide.nl/contact/contact-form

Nederlandse Consulaten in Australië

Ver verwijderd van het Consulaat in Hobart? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Australië. Als het Nederlandse consulaat in Hobart ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Australië op een rijtje gezet: Adelaide, Brisbane, Hobart, Melbourne, Perth en Sydney

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Australië - Indien het consulaat in Hobart of eventuele andere consulaten van Nederland in Australië u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Australië Ambassade van Nederland in Canberra

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Hobart - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Hobart of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Australië en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Australië of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links