Malta

Consulaat van Malta in Breda

Nederland

Maltese Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Malta in Breda. Het consulaat is niet de enige Maltese diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Maltese ambassade en elk ander consulaat van Malta in Nederland.

Het Consulaat van Malta in Breda
Maltese Consulate General in Breda, Netherlands -CONSULATE IS TEMPORARILY CLOSED-

Telefoonnummer:

(+31) 70 356 1252 (Embassy in The Hague)

Faxnummer:

_

Email:

maltaembassy.thehague@gov.mt

Website:

Consul:

Vacant - Honorary Consul

Openingstijden:

-CONSULATE IS TEMPORARILY CLOSED-

Het Consulaat van Malta in Breda is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Maltese belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Maltese Consulaat in Breda staat onder leiding van Vacant - Honorary Consul van Malta in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 70 356 1252 (Embassy in The Hague) of email maltaembassy.thehague@gov.mt

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Malta dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) 70 356 1252 (Embassy in The Hague) of email maltaembassy.thehague@gov.mt

Maltese Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Breda? - Het kan zijn dat Malta meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Maltese consulaat in Breda ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Malta om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Maltese consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Amsterdam en Breda

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Malta niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Malta in Nederland - Indien het consulaat in Breda of eventuele andere consulaten van Malta in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Malta in Nederland Ambassade van Malta in Den Haag

Zoek een hotel in de buurt van het Maltese Consulaat in Breda - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Breda of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Maltese consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Malta - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Malta. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Malta.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Malta kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links