Malta Flag

De Maltese Ambassade in Den Haag

Nederland Flag

Maltese Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Maltese Ambassade in Den Haag. De ambassade is niet de enige Maltese diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Malta in Nederland.

De Maltese Ambassade in Nederland
Maltese Embassy in The Hague, the Netherlands Carnegielaan 4 -14 2517 KH S-Gravenhage Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 70 356 1252 (+31) 70 360 2205

Faxnummer:

(+31) 70 346 4796

Email:

maltaembassy.thehague@gov.mt

Website:

Ambassadeur:

Mr Martin Valentino

Openingstijden:

De Ambassade van Malta in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Maltese belangen in Nederland.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Maltese Ambassade in Den Haag staat onder leiding van Mr Martin Valentino - Ambassadeur van Malta in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 70 356 1252 (+31) 70 360 2205 of email maltaembassy.thehague@gov.mt

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Maltese ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiƫle website van de Ambassade van Malta in Den Haag vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Maltese Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van de Maltese Ambassade in Den Haag? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Maltese Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Maltese consulaat in Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Malta in Nederland op een rijtje gezet: Amsterdam en Breda

Zoek een hotel in de buurt van de Maltese Ambassade in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Maltese ambassade.

Reisverzekering voor Nederland en Malta - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Malta. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Malta.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Malta kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Malta in Den Haag verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Nederland die van plan zijn om Malta te bezoeken evenals aan Maltese burgers die in Nederland wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Maltese Ambassade in Den Haag uit het behandelen van aanvragen van Maltese visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Maltese nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Maltese Ambassade in Den Haag via telefoon (+31) 70 356 1252 (+31) 70 360 2205 of per email maltaembassy.thehague@gov.mtNuttige Links