Finland

Consulaat van Finland in Rotterdam

Nederland

Finse Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Finland in Rotterdam. Het consulaat is niet de enige Finse diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Finse ambassade en elk ander consulaat van Finland in Nederland.

Het Consulaat van Finland in Rotterdam
Finnish Consulate in Rotterdam, the Netherlands Van Vollenhovenstraat 3 3016 BE Rotterdam Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 10 400 4721

Faxnummer:

(+31) 10 400 4891

Email:

consulate.finland@anthonyveder.com

Website:

Consul:

Mr Jan Marinus Valkier - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van Finland in Rotterdam is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Finse belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Finse Consulaat in Rotterdam staat onder leiding van Mr Jan Marinus Valkier - Consul van Finland in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 10 400 4721 of email consulate.finland@anthonyveder.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Finland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) 10 400 4721 of email consulate.finland@anthonyveder.com

Finse Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Rotterdam? - Het kan zijn dat Finland meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Finse consulaat in Rotterdam ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Finland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Finse consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Rotterdam en Terneuzen

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Finland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Finland in Nederland - Indien het consulaat in Rotterdam of eventuele andere consulaten van Finland in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Finland in Nederland Ambassade van Finland in Den Haag

Zoek een hotel in de buurt van het Finse Consulaat in Rotterdam - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Rotterdam of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Finse consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Finland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Finland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Finland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Finland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links