Finland Flag

De Finse Ambassade in Den Haag

Nederland Flag

Finse Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Finse Ambassade in Den Haag. De ambassade is niet de enige Finse diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Finland in Nederland.

De Finse Ambassade in Nederland
Finnish Embassy in The Hague, the Netherlands - Groot Hertoginnelaan 16 - 2517 EG - Den Haag - Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 70-346 9754

Faxnummer:

(+31) 70-310 7174

Email:

sanomat.haa@formin.fi

Website:

www.finlande.nl

Ambassadeur:

Mr. Paivi Kaukoranta

Openingstijden:

De Ambassade van Finland in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Finse belangen in Nederland.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Finse Ambassade in Den Haag staat onder leiding van Mr. Paivi Kaukoranta - Ambassadeur van Finland in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 70-346 9754 of email sanomat.haa@formin.fi

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Finse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiƫle website van de Ambassade van Finland in Den Haag vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Finse Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van de Finse Ambassade in Den Haag? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Finse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Finse consulaat in Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Finland in Nederland op een rijtje gezet: Rotterdam en Terneuzen

Zoek een hotel in de buurt van de Finse Ambassade in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Finse ambassade.

Reisverzekering voor Nederland en Finland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Finland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Finland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Finland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Finland in Den Haag verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Nederland die van plan zijn om Finland te bezoeken evenals aan Finse burgers die in Nederland wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Finse Ambassade in Den Haag uit het behandelen van aanvragen van Finse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Finse nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Finse Ambassade in Den Haag via telefoon (+31) 70-346 9754 of per email sanomat.haa@formin.fiNuttige Links