Uruguay

Consulaat van Uruguay in Den Haag

Nederland

Uruguaanse Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Uruguay in Den Haag. Het consulaat is niet de enige Uruguaanse diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Uruguaanse ambassade en elk ander consulaat van Uruguay in Nederland.

Het Consulaat van Uruguay in Den Haag
"Consular Department" of the embassy of Uruguay in The Hague, the Netherlands - Mauritskade 33 - 2514 HD The Hague - Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 70 360 98 15 / 6

Faxnummer:

(+31) 70 356 28 26

Email:

uruholanda@mrree.gub.uy

Website:

Consul:

Ms. Anahi Aguirre Toni - Consul

Openingstijden:

Monday-Friday: 09.30-17.00

Het Consulaat van Uruguay in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Uruguaanse belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Uruguaanse Consulaat in Den Haag staat onder leiding van Ms. Anahi Aguirre Toni - Consul van Uruguay in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 70 360 98 15 / 6 of email uruholanda@mrree.gub.uy

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Uruguay dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) 70 360 98 15 / 6 of email uruholanda@mrree.gub.uy

Uruguaanse Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Den Haag? - Het kan zijn dat Uruguay meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Uruguaanse consulaat in Den Haag ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Uruguay om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Uruguaanse consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Den Haag

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Uruguay niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Uruguay in Nederland - Indien het consulaat in Den Haag of eventuele andere consulaten van Uruguay in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Uruguay in Nederland Ambassade van Uruguay in Den Haag

Zoek een hotel in de buurt van het Uruguaanse Consulaat in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Uruguaanse consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Uruguay - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Uruguay. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Uruguay.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Uruguay kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links