Uruguay Flag

De Uruguaanse Ambassade in Den Haag

Nederland Flag

Uruguaanse Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Uruguaanse Ambassade in Den Haag. De ambassade is niet de enige Uruguaanse diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Uruguay in Nederland.

De Uruguaanse Ambassade in Nederland
Uruguayan Embassy in The Hague, the Netherlands Mauritskade 33 2514 HD S-Gravenhage Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 70 360 98 15 / 6

Faxnummer:

(+31) 70 356 28 26

Email:

uruholan@wxs.nl

Website:

Ambassadeur:

Dr Alvaro Marcelo Moerzinger Pagani

Openingstijden:

De Ambassade van Uruguay in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Uruguaanse belangen in Nederland.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Uruguaanse Ambassade in Den Haag staat onder leiding van Dr Alvaro Marcelo Moerzinger Pagani - Ambassadeur van Uruguay in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 70 360 98 15 / 6 of email uruholan@wxs.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Uruguaanse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiƫle website van de Ambassade van Uruguay in Den Haag vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Uruguaanse Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van de Uruguaanse Ambassade in Den Haag? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Uruguaanse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Uruguaanse consulaat in Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Uruguay in Nederland op een rijtje gezet: (Er is geen consulaat beschikbaar in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Uruguaanse Ambassade in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Uruguaanse ambassade.

Reisverzekering voor Nederland en Uruguay - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Uruguay. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Uruguay.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Uruguay kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Uruguay in Den Haag verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Nederland die van plan zijn om Uruguay te bezoeken evenals aan Uruguaanse burgers die in Nederland wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Uruguaanse Ambassade in Den Haag uit het behandelen van aanvragen van Uruguaanse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Uruguaanse nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Uruguaanse Ambassade in Den Haag via telefoon (+31) 70 360 98 15 / 6 of per email uruholan@wxs.nlNuttige Links