Israël

Consulaat van Israël in Leeuwarden

Nederland

Israelische Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Israël in Leeuwarden. Het consulaat is niet de enige Israelische diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Israelische ambassade en elk ander consulaat van Israël in Nederland.

Het Consulaat van Israël in Leeuwarden
Honorary Consulate of Israel in Leeuwarden, Netherlands - Pier Panderstraat 10 D - 8913CH Leeuwarden - Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 518 409393

Faxnummer:

Email:

a.lont@lont.nl

Website:

thehague.mfa.gov.il

Consul:

Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Israël in Leeuwarden is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Israelische belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Israelische Consulaat in Leeuwarden staat onder leiding van Honorary Consul van Israël in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 518 409393 of email a.lont@lont.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Israël dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) 518 409393 of email a.lont@lont.nl

Israelische Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Leeuwarden? - Het kan zijn dat Israël meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Israelische consulaat in Leeuwarden ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Israël om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Israelische consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Leeuwarden, Maastricht en Wassenaar

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Israël niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Israël in Nederland - Indien het consulaat in Leeuwarden of eventuele andere consulaten van Israël in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Israël in Nederland Ambassade van Israël in Den Haag

Zoek een hotel in de buurt van het Israelische Consulaat in Leeuwarden - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Leeuwarden of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Israelische consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Israël - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Israël. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Israël.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Israël kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links