Israël Flag

De Israelische Ambassade in Den Haag

Nederland Flag

Israelische Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Israelische Ambassade in Den Haag. De ambassade is niet de enige Israelische diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Israël in Nederland.

De Israelische Ambassade in Nederland
Israeli Embassy in The Hague, Netherlands -Johan de Wittlaan 5 - 2517JR Den Haag - Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 70-376 0500 / 03

Faxnummer:

(+31) 70-376 0555

Email:

info@hague.mfa.gov.il

Website:

thehague.mfa.gov.il

Ambassadeur:

Mr Naor Gilon

Openingstijden:

De Ambassade van Israël in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Israelische belangen in Nederland.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Israelische Ambassade in Den Haag staat onder leiding van Mr Naor Gilon - Ambassadeur van Israël in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 70-376 0500 / 03 of email info@hague.mfa.gov.il

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Israelische ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Israël in Den Haag vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Israelische Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van de Israelische Ambassade in Den Haag? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Israelische Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Israelische consulaat in Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Israël in Nederland op een rijtje gezet: Leeuwarden, Maastricht en Wassenaar

Zoek een hotel in de buurt van de Israelische Ambassade in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Israelische ambassade.

Reisverzekering voor Nederland en Israël - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Israël. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Israël.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Israël kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Israël in Den Haag verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Nederland die van plan zijn om Israël te bezoeken evenals aan Israelische burgers die in Nederland wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Israelische Ambassade in Den Haag uit het behandelen van aanvragen van Israelische visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Israelische nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Israelische Ambassade in Den Haag via telefoon (+31) 70-376 0500 / 03 of per email info@hague.mfa.gov.ilNuttige Links