Chili

Consulaat van Chili in Den Haag

Nederland

Chileense Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Chili in Den Haag. Het consulaat is niet de enige Chileense diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Chileense ambassade en elk ander consulaat van Chili in Nederland.

Het Consulaat van Chili in Den Haag
"Consular Department" Embassy of Chile in The Hague, Netherlands - Parkstraat 30 - 2514 JK - The Hague - Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 70 312 36 40

Faxnummer:

(+31) 70 360 83 45

Email:

echile.holanda@minrel.gob.cl

Website:

chile.gob.cl/paises-bajos/

Consul:

Consul

Openingstijden:

Monday-Friday: 09.00-17.00

Het Consulaat van Chili in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Chileense belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Chileense Consulaat in Den Haag staat onder leiding van Consul van Chili in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 70 312 36 40 of email echile.holanda@minrel.gob.cl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Chili dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) 70 312 36 40 of email echile.holanda@minrel.gob.cl

Chileense Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Den Haag? - Het kan zijn dat Chili meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Chileense consulaat in Den Haag ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Chili om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Chileense consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Amsterdam, Rotterdam en Den Haag

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Chili niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Chili in Nederland - Indien het consulaat in Den Haag of eventuele andere consulaten van Chili in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Chili in Nederland Ambassade van Chili in Den Haag

Zoek een hotel in de buurt van het Chileense Consulaat in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Chileense consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Chili - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Chili. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Chili.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Chili kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links