Chili Flag

De Chileense Ambassade in Den Haag

Nederland Flag

Chileense Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Chileense Ambassade in Den Haag. De ambassade is niet de enige Chileense diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Chili in Nederland.

De Chileense Ambassade in Nederland
Chilean Embassy in The Hague, the Netherlands - Mauritskade 51 - 2514 HG The Hague - Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) (70) 312 3640

Faxnummer:

(+31) (70) 345 2109 and (+31) (70) 361 6227

Email:

echile.holanda@minrel.gov.cl

Website:

chileabroad.gov.cl/paises-bajos/

Ambassadeur:

Ms. Maria Teresa Infante

Openingstijden:

De Ambassade van Chili in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Chileense belangen in Nederland.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Chileense Ambassade in Den Haag staat onder leiding van Ms. Maria Teresa Infante - Ambassadeur van Chili in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) (70) 312 3640 of email echile.holanda@minrel.gov.cl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Chileense ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiŽle website van de Ambassade van Chili in Den Haag vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Chileense Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van de Chileense Ambassade in Den Haag? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Chileense Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Chileense consulaat in Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Chili in Nederland op een rijtje gezet: Amsterdam en Rotterdam

Zoek een hotel in de buurt van de Chileense Ambassade in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Chileense ambassade.

Reisverzekering voor Nederland en Chili - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Chili. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Chili.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Chili kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Chili in Den Haag verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Nederland die van plan zijn om Chili te bezoeken evenals aan Chileense burgers die in Nederland wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Chileense Ambassade in Den Haag uit het behandelen van aanvragen van Chileense visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Chileense nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Chileense Ambassade in Den Haag via telefoon (+31) (70) 312 3640 of per email echile.holanda@minrel.gov.clNuttige Links