Bolivia

Consulaat van Bolivia in Den Haag

Nederland

Boliviaanse Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Bolivia in Den Haag. Het consulaat is niet de enige Boliviaanse diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Boliviaanse ambassade en elk ander consulaat van Bolivia in Nederland.

Het Consulaat van Bolivia in Den Haag
Bolivian "Consular Department" of the embassy in The Hague, Netherlands - Nassauplein 2 - 2585 EA - The Hague - Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 070 361 67 07

Faxnummer:

(+31) 070 362 00 39

Email:

administration@embassyofbolivia.nl

Website:

www.embassyofbolivia.nl

Consul:

Consul General

Openingstijden:

Monday-Friday: 09.30-17.30

Het Consulaat van Bolivia in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Boliviaanse belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Boliviaanse Consulaat in Den Haag staat onder leiding van Consul General van Bolivia in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 070 361 67 07 of email administration@embassyofbolivia.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Bolivia dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) 070 361 67 07 of email administration@embassyofbolivia.nl

Boliviaanse Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Den Haag? - Het kan zijn dat Bolivia meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Boliviaanse consulaat in Den Haag ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Bolivia om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Boliviaanse consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Den Haag

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Bolivia niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Bolivia in Nederland - Indien het consulaat in Den Haag of eventuele andere consulaten van Bolivia in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Bolivia in Nederland Ambassade van Bolivia in Den Haag

Zoek een hotel in de buurt van het Boliviaanse Consulaat in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Boliviaanse consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Bolivia - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Bolivia. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Bolivia.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Bolivia kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links