Bolivia Flag

De Boliviaanse Ambassade in Den Haag

Nederland Flag

Boliviaanse Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Boliviaanse Ambassade in Den Haag. De ambassade is niet de enige Boliviaanse diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Bolivia in Nederland.

De Boliviaanse Ambassade in Nederland
Bolivian Embassy in The Hague, the Netherlands - Nassauplein 2 - 2585 EA - S-Gravenhage - Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) (70) 361 6707 and (+31) (70) 360 6946

Faxnummer:

(+31) (70) 362 0039

Email:

embolned@embassyofbolivia.nl

Website:

www.embassyofbolivia.nl

Ambassadeur:

H.E. Mr. Eduardo Rodriguez Veltze

Openingstijden:

De Ambassade van Bolivia in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Boliviaanse belangen in Nederland.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Boliviaanse Ambassade in Den Haag staat onder leiding van H.E. Mr. Eduardo Rodriguez Veltze - Ambassadeur van Bolivia in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) (70) 361 6707 and (+31) (70) 360 6946 of email embolned@embassyofbolivia.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Boliviaanse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiƫle website van de Ambassade van Bolivia in Den Haag vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Boliviaanse Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van de Boliviaanse Ambassade in Den Haag? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Boliviaanse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Boliviaanse consulaat in Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Bolivia in Nederland op een rijtje gezet: Den Haag

Zoek een hotel in de buurt van de Boliviaanse Ambassade in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Boliviaanse ambassade.

Reisverzekering voor Nederland en Bolivia - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Bolivia. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Bolivia.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Bolivia kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Bolivia in Den Haag verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Nederland die van plan zijn om Bolivia te bezoeken evenals aan Boliviaanse burgers die in Nederland wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Boliviaanse Ambassade in Den Haag uit het behandelen van aanvragen van Boliviaanse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Boliviaanse nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Boliviaanse Ambassade in Den Haag via telefoon (+31) (70) 361 6707 and (+31) (70) 360 6946 of per email embolned@embassyofbolivia.nlNuttige Links