Spanje

Consulaat van Spanje in Maastricht

Nederland

Spaanse Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Spanje in Maastricht. Het consulaat is niet de enige Spaanse diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Spaanse ambassade en elk ander consulaat van Spanje in Nederland.

Het Consulaat van Spanje in Maastricht
Spanish Honorary Consulate in Maastricht, Netherlands - Bonaertsweg, 6 - 6241 NK Bunde - Meersen - Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) (0)43-3645749

Faxnummer:

(+31) (0)43-3645749

Email:

Website:

exteriores.gob.es/Consulados/amsterdam

Consul:

Hubertus Joseph Franciscus Petrus Dolmans - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Spanje in Maastricht is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Spaanse belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Spaanse Consulaat in Maastricht staat onder leiding van Hubertus Joseph Franciscus Petrus Dolmans - Honorary Consul van Spanje in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) (0)43-3645749 of email

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Spanje dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) (0)43-3645749 of email

Spaanse Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Maastricht? - Het kan zijn dat Spanje meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Spaanse consulaat in Maastricht ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Spanje om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Spaanse consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Amsterdam, Maastricht en Rotterdam

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Spanje niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Spanje in Nederland - Indien het consulaat in Maastricht of eventuele andere consulaten van Spanje in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Spanje in Nederland Ambassade van Spanje in Den Haag

Zoek een hotel in de buurt van het Spaanse Consulaat in Maastricht - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Maastricht of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Spaanse consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Spanje - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Spanje. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Spanje.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Spanje kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links