Nederland

Consulaat van Nederland in Lviv

Oekraine

Nederlandse Diplomatieke Missie in Oekraine. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Lviv. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Oekraine. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Oekraine.

Het Consulaat van Nederland in Lviv
Netherlands Honorary Consulate in Lviv, Ukraine - 12 Vynnychenko str. - 79008 Lviv - Ukraine

Telefoonnummer:

(+380) (32) 297-19-06

Faxnummer:

Email:

nlconsulate.lviv@gmail.com

Website:

Consul:

Andriy Hrynchuk - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Nederland in Lviv is een bilaterale missie in Oekraine en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Oekraine.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Lviv staat onder leiding van Andriy Hrynchuk - Honorary Consul van Nederland in Oekraine en is bereikbaar per telefoon (+380) (32) 297-19-06 of email nlconsulate.lviv@gmail.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+380) (32) 297-19-06 of email nlconsulate.lviv@gmail.com

Nederlandse Consulaten in Oekraine

Ver verwijderd van het Consulaat in Lviv? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Oekraine. Als het Nederlandse consulaat in Lviv ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Oekraine op een rijtje gezet: Lviv

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Oekraine - Indien het consulaat in Lviv of eventuele andere consulaten van Nederland in Oekraine u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Oekraine Ambassade van Nederland in Kiev

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Lviv - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Lviv of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Oekraine en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Oekraine of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links