Nederland

Consulaat van Nederland in Zürich

Zwitserland

Nederlandse Diplomatieke Missie in Zwitserland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Zürich. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Zwitserland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Zwitserland.

Het Consulaat van Nederland in Zürich
Netherlands Honorary Consulate General in Zurich, Switzerland - PO Box 3078 - 8034 Zurich - Switzerland

Telefoonnummer:

(+41) 793567165

Faxnummer:

Email:

hcg@nlzurich.ch

Website:

www.netherlandsworldwide.nl

Consul:

Mr. Koos Vink - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Nederland in Zürich is een bilaterale missie in Zwitserland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Zwitserland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Zürich staat onder leiding van Mr. Koos Vink - Honorary Consul van Nederland in Zwitserland en is bereikbaar per telefoon (+41) 793567165 of email hcg@nlzurich.ch

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+41) 793567165 of email hcg@nlzurich.ch

Nederlandse Consulaten in Zwitserland

Ver verwijderd van het Consulaat in Zürich? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Zwitserland. Als het Nederlandse consulaat in Zürich ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Zwitserland op een rijtje gezet: Basel, Genève, Lugano en Zürich

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Zwitserland - Indien het consulaat in Zürich of eventuele andere consulaten van Nederland in Zwitserland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Zwitserland Ambassade van Nederland in Bern

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Zürich - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Zürich of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Zwitserland en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Zwitserland of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links