Nederland

Consulaat van Nederland in Ulaanbaatar

Mongolië

Nederlandse Diplomatieke Missie in Mongolië. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Ulaanbaatar. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Mongolië. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Mongolië.

Het Consulaat van Nederland in Ulaanbaatar
Netherlands Honorary Consulate in Ulaanbaatar, Mongolia - XacBank ICC Tower 16 fl. - SBD-1, S. - Jamian Gung Street - Ulaanbaatar 14240 - Mongolia

Telefoonnummer:

(+976) 8810 3027

Faxnummer:

Email:

amar.hanibal@netherlands.mn

Website:

Consul:

Dhr. Amar T. Hanibal - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Nederland in Ulaanbaatar is een bilaterale missie in Mongolië en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Mongolië.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Ulaanbaatar staat onder leiding van Dhr. Amar T. Hanibal - Honorary Consul van Nederland in Mongolië en is bereikbaar per telefoon (+976) 8810 3027 of email amar.hanibal@netherlands.mn

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+976) 8810 3027 of email amar.hanibal@netherlands.mn

Nederlandse Consulaten in Mongolië

Ver verwijderd van het Consulaat in Ulaanbaatar? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Mongolië. Als het Nederlandse consulaat in Ulaanbaatar ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Mongolië op een rijtje gezet: Ulaanbaatar

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Mongolië - Indien het consulaat in Ulaanbaatar of eventuele andere consulaten van Nederland in Mongolië u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Mongolië Ambassade van Nederland in Ulaanbaatar

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Ulaanbaatar - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Ulaanbaatar of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Mongolië en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Mongolië of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links