Nederland Flag

De Nederlandse Ambassade in Ulaanbaatar

Mongolië Flag

Nederlandse Diplomatieke Missie in Mongolië. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Nederlandse Ambassade in Ulaanbaatar. De ambassade is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Mongolië. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Nederland in Mongolië.

De Nederlandse Ambassade in Mongolië
Netherlands Embassy Office in Ulaanbaatar, Mongolia MCS Plaza, Floor 4 4 Seoul Street Ulaanbaatar 210644 Mongolia

Telefoonnummer:

(+976) 7011 3007

Faxnummer:

(+976) 7012 3007

Email:

contact@nelo.mn

Website:

www.netherlandsworldwide.nl/countries/mongolia

Ambassadeur:

Mr Tjalling Halbertsma, Charge dAffaires a.i.

Openingstijden:

09:00 - 17:00

De Ambassade van Nederland in Ulaanbaatar is een bilaterale missie in Mongolië en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Mongolië.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Nederlandse Ambassade in Ulaanbaatar staat onder leiding van Mr Tjalling Halbertsma, Charge dAffaires a.i. van Nederland in Mongolië en is bereikbaar per telefoon (+976) 7011 3007 of email contact@nelo.mn

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Nederlandse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Nederland in Ulaanbaatar vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Nederlandse Consulaten in Mongolië

Ver verwijderd van de Nederlandse Ambassade in Ulaanbaatar? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Nederlandse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Nederlandse consulaat in Mongolië om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Nederland in Mongolië op een rijtje gezet: Ulaanbaatar

Zoek een hotel in de buurt van de Nederlandse Ambassade in Ulaanbaatar - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Ulaanbaatar of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Nederlandse ambassade.

Reisverzekering voor Mongolië en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Mongolië of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Ulaanbaatar verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Mongolië die van plan zijn om Nederland te bezoeken evenals aan Nederlandse burgers die in Mongolië wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Nederlandse Ambassade in Ulaanbaatar uit het behandelen van aanvragen van Nederlandse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Nederlandse nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Nederlandse Ambassade in Ulaanbaatar via telefoon (+976) 7011 3007 of per email contact@nelo.mnNuttige Links