Nederland

Consulaat van Nederland in Erbil

Irak

Nederlandse Diplomatieke Missie in Irak. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Erbil. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Irak. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Irak.

Het Consulaat van Nederland in Erbil
Netherlands Consulate General in Erbil, Iraq - 3rd Fl., Ster Tower - Gulan Street - Erbil - Iraq

Telefoonnummer:

(+964) (0) 751 501 9756 & (+964) (0) 66 224 6739

Faxnummer:

Email:

erb@minbuza.nl

Website:

Consul:

Willem Cosijn - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Nederland in Erbil is een bilaterale missie in Irak en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Irak.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Erbil staat onder leiding van Willem Cosijn - Honorary Consul van Nederland in Irak en is bereikbaar per telefoon (+964) (0) 751 501 9756 & (+964) (0) 66 224 6739 of email erb@minbuza.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+964) (0) 751 501 9756 & (+964) (0) 66 224 6739 of email erb@minbuza.nl

Nederlandse Consulaten in Irak

Ver verwijderd van het Consulaat in Erbil? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Irak. Als het Nederlandse consulaat in Erbil ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Irak op een rijtje gezet: Basra en Erbil

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Irak - Indien het consulaat in Erbil of eventuele andere consulaten van Nederland in Irak u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Irak Ambassade van Nederland in Bagdad

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Erbil - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Erbil of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Irak en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Irak of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links