Ecuador

Consulaat van Ecuador in Rotterdam

Nederland

Ecuadoriaanse Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Ecuador in Rotterdam. Het consulaat is niet de enige Ecuadoriaanse diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Ecuadoriaanse ambassade en elk ander consulaat van Ecuador in Nederland.

Het Consulaat van Ecuador in Rotterdam
Ecuadorian Honorary Consulate in Rotterdam, Netherlands - Van Vollenhovenstraat 15A - 3016 BE Rotterdam - Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) (10) 212 073

Faxnummer:

(+31) (10) 436 65 60

Email:

fuente@fuente-oosterveen.com

Website:

Consul:

Eliseo dela Fuente Gonzalez - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Ecuador in Rotterdam is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Ecuadoriaanse belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Ecuadoriaanse Consulaat in Rotterdam staat onder leiding van Eliseo dela Fuente Gonzalez - Honorary Consul van Ecuador in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) (10) 212 073 of email fuente@fuente-oosterveen.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Ecuador dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) (10) 212 073 of email fuente@fuente-oosterveen.com

Ecuadoriaanse Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Rotterdam? - Het kan zijn dat Ecuador meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Ecuadoriaanse consulaat in Rotterdam ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Ecuador om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Ecuadoriaanse consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Amsterdam, Rotterdam en Den Haag

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Ecuador niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Ecuador in Nederland - Indien het consulaat in Rotterdam of eventuele andere consulaten van Ecuador in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Ecuador in Nederland Ambassade van Ecuador in Den Haag

Zoek een hotel in de buurt van het Ecuadoriaanse Consulaat in Rotterdam - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Rotterdam of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Ecuadoriaanse consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Ecuador - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Ecuador. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Ecuador.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Ecuador kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links