Ecuador Flag

De Ecuadoriaanse Ambassade in Den Haag

Nederland Flag

Ecuadoriaanse Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Ecuadoriaanse Ambassade in Den Haag. De ambassade is niet de enige Ecuadoriaanse diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Ecuador in Nederland.

De Ecuadoriaanse Ambassade in Nederland
Ecuadorian Embassy in The Hague, the Netherlands Koninginnengracht 84 2514 AJ S-Gravenhage Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 70 346 95 63

Faxnummer:

(+31) 70 365 8910

Email:

info@embassyecuador.eu

Website:

www.embassyecuador.eu

Ambassadeur:

Mr Miguel Eduardo Calahorrano Camino

Openingstijden:

De Ambassade van Ecuador in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Ecuadoriaanse belangen in Nederland.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Ecuadoriaanse Ambassade in Den Haag staat onder leiding van Mr Miguel Eduardo Calahorrano Camino - Ambassadeur van Ecuador in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 70 346 95 63 of email info@embassyecuador.eu

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Ecuadoriaanse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiƫle website van de Ambassade van Ecuador in Den Haag vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Ecuadoriaanse Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van de Ecuadoriaanse Ambassade in Den Haag? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Ecuadoriaanse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Ecuadoriaanse consulaat in Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Ecuador in Nederland op een rijtje gezet: Amsterdam, Rotterdam en Den Haag

Zoek een hotel in de buurt van de Ecuadoriaanse Ambassade in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Ecuadoriaanse ambassade.

Reisverzekering voor Nederland en Ecuador - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Ecuador. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Ecuador.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Ecuador kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Ecuador in Den Haag verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Nederland die van plan zijn om Ecuador te bezoeken evenals aan Ecuadoriaanse burgers die in Nederland wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Ecuadoriaanse Ambassade in Den Haag uit het behandelen van aanvragen van Ecuadoriaanse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Ecuadoriaanse nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ecuadoriaanse Ambassade in Den Haag via telefoon (+31) 70 346 95 63 of per email info@embassyecuador.euNuttige Links