Tsjechië

Consulaat van Tsjechië in Groningen

Nederland

Tsjechische Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Tsjechië in Groningen. Het consulaat is niet de enige Tsjechische diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Tsjechische ambassade en elk ander consulaat van Tsjechië in Nederland.

Het Consulaat van Tsjechië in Groningen
Czech Honorary Consulate in Groningen, Netherlands - Radesingel 50 - 9711 EK - Groningen - Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 50 316 2527

Faxnummer:

Email:

groningen@honorary.mzv.cz

Website:

www.mzv.cz/hague

Consul:

Mr Albert Jan Postma - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Tsjechië in Groningen is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Tsjechische belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Tsjechische Consulaat in Groningen staat onder leiding van Mr Albert Jan Postma - Honorary Consul van Tsjechië in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 50 316 2527 of email groningen@honorary.mzv.cz

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Tsjechië dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) 50 316 2527 of email groningen@honorary.mzv.cz

Tsjechische Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Groningen? - Het kan zijn dat Tsjechië meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Tsjechische consulaat in Groningen ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Tsjechië om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Tsjechische consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Groningen

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Tsjechië niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Tsjechië in Nederland - Indien het consulaat in Groningen of eventuele andere consulaten van Tsjechië in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Tsjechië in Nederland Ambassade van Tsjechië in Den Haag

Zoek een hotel in de buurt van het Tsjechische Consulaat in Groningen - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Groningen of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Tsjechische consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Tsjechië - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Tsjechië. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Tsjechië.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Tsjechië kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links