Tsjechië Flag

De Tsjechische Ambassade in Den Haag

Nederland Flag

Tsjechische Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Tsjechische Ambassade in Den Haag. De ambassade is niet de enige Tsjechische diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Tsjechië in Nederland.

De Tsjechische Ambassade in Nederland
Embassy of Czech Republic in The Hague, the Netherlands - Paleisstraat 4 - 2514 JA The Hague - Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 70 313 00 31

Faxnummer:

Email:

hague@embassy.mzv.cz

Website:

www.mzv.cz

Ambassadeur:

Mr. Rene Miko

Openingstijden:

De Ambassade van Tsjechië in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Tsjechische belangen in Nederland.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Tsjechische Ambassade in Den Haag staat onder leiding van Mr. Rene Miko - Ambassadeur van Tsjechië in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 70 313 00 31 of email hague@embassy.mzv.cz

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Tsjechische ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Tsjechië in Den Haag vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Tsjechische Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van de Tsjechische Ambassade in Den Haag? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Tsjechische Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Tsjechische consulaat in Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Tsjechië in Nederland op een rijtje gezet: Groningen

Zoek een hotel in de buurt van de Tsjechische Ambassade in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Tsjechische ambassade.

Reisverzekering voor Nederland en Tsjechië - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Tsjechië. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Tsjechië.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Tsjechië kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Tsjechië in Den Haag verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Nederland die van plan zijn om Tsjechië te bezoeken evenals aan Tsjechische burgers die in Nederland wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Tsjechische Ambassade in Den Haag uit het behandelen van aanvragen van Tsjechische visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Tsjechische nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Tsjechische Ambassade in Den Haag via telefoon (+31) 70 313 00 31 of per email hague@embassy.mzv.czNuttige Links