Burundi

Consulaat van Burundi in Rotterdam

Nederland

Burundi Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Burundi in Rotterdam. Het consulaat is niet de enige Burundi diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Burundi ambassade en elk ander consulaat van Burundi in Nederland.

Het Consulaat van Burundi in Rotterdam
Burundian Honorary Consulate in Rotterdam, Netherlands - Van Ruysdaellaan 85 - 2661 SG Bergschenhoek - Netherlands

Telefoonnummer:

Faxnummer:

Email:

Website:

ambabu-pays-bas.org

Consul:

Mr Melchior Bigirimana - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Burundi in Rotterdam is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Burundi belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Burundi Consulaat in Rotterdam staat onder leiding van Mr Melchior Bigirimana - Honorary Consul van Burundi in Nederland en is bereikbaar per telefoon of email

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Burundi dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon of email

Burundi Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Rotterdam? - Het kan zijn dat Burundi meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Burundi consulaat in Rotterdam ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Burundi om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Burundi consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Rotterdam

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Burundi niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Burundi in Nederland - Indien het consulaat in Rotterdam of eventuele andere consulaten van Burundi in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Burundi in Nederland Ambassade van Burundi in Den Haag

Zoek een hotel in de buurt van het Burundi Consulaat in Rotterdam - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Rotterdam of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Burundi consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Burundi - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Burundi. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Burundi.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Burundi kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links