Burundi Flag

De Burundi Ambassade in Den Haag

Nederland Flag

Burundi Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Burundi Ambassade in Den Haag. De ambassade is niet de enige Burundi diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Burundi in Nederland.

De Burundi Ambassade in Nederland
Burundian Embassy in The Hague, Netherlands - Carnegielaan 4-14 - 2517 KH The Hague - Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 70-392 77 36

Faxnummer:

Email:

ambassade.burundi.nederland@gmail.com

Website:

www.ambabu-pays-bas.org

Ambassadeur:

Ms Vestine Nahimana

Openingstijden:

Mon-Fri: 09.00-13.00 and 14.00-17.00

De Ambassade van Burundi in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Burundi belangen in Nederland.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Burundi Ambassade in Den Haag staat onder leiding van Ms Vestine Nahimana - Ambassadeur van Burundi in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 70-392 77 36 of email ambassade.burundi.nederland@gmail.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Burundi ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiƫle website van de Ambassade van Burundi in Den Haag vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Burundi Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van de Burundi Ambassade in Den Haag? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Burundi Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Burundi consulaat in Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Burundi in Nederland op een rijtje gezet: Rotterdam

Zoek een hotel in de buurt van de Burundi Ambassade in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Burundi ambassade.

Reisverzekering voor Nederland en Burundi - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Burundi. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Burundi.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Burundi kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Burundi in Den Haag verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Nederland die van plan zijn om Burundi te bezoeken evenals aan Burundi burgers die in Nederland wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Burundi Ambassade in Den Haag uit het behandelen van aanvragen van Burundi visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Burundi nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Burundi Ambassade in Den Haag via telefoon (+31) 70-392 77 36 of per email ambassade.burundi.nederland@gmail.comNuttige Links