Nederland

Consulaat van Nederland in Phuket

Thailand

Nederlandse Diplomatieke Missie in Thailand. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Phuket. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Thailand. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Thailand.

Het Consulaat van Nederland in Phuket
Honorary Consulate of the Netherlands in Phuket, Thailand - Hotel Escape de Phuket - 126/42 Pracha Uthit 5 Road - Rassada - Phuket - Thailand

Telefoonnummer:

(+66) 84 8529279

Faxnummer:

(+66) 76 528786

Email:

dutchhcp@gmail.com

Website:

Consul:

Mr. Seven Smulders - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Nederland in Phuket is een bilaterale missie in Thailand en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Thailand.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Phuket staat onder leiding van Mr. Seven Smulders - Honorary Consul van Nederland in Thailand en is bereikbaar per telefoon (+66) 84 8529279 of email dutchhcp@gmail.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+66) 84 8529279 of email dutchhcp@gmail.com

Nederlandse Consulaten in Thailand

Ver verwijderd van het Consulaat in Phuket? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Thailand. Als het Nederlandse consulaat in Phuket ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Thailand op een rijtje gezet: Phuket

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Thailand - Indien het consulaat in Phuket of eventuele andere consulaten van Nederland in Thailand u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Thailand Ambassade van Nederland in Bangkok

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Phuket - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Phuket of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Thailand en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Thailand of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links