Oostenrijk

Consulaat van Oostenrijk in Groningen

Nederland

Oostenrijkse Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Oostenrijk in Groningen. Het consulaat is niet de enige Oostenrijkse diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Oostenrijkse ambassade en elk ander consulaat van Oostenrijk in Nederland.

Het Consulaat van Oostenrijk in Groningen
Austrian Honorary Consulate in Groningen, the Netherlands - Stedumermaar 10 - 9735 AC Groningen - Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 50 544 53 99

Faxnummer:

(+31) 50 313 65 16

Email:

hkaustria@benkadvocaten.nl

Website:

bmeia.gv.at/oeb-den-haag

Consul:

Mr Pieter Teunis Bakker - Honorary Consul

Openingstijden:

Wednesday 13.30-16.00 / Friday 13.30-16.00

Het Consulaat van Oostenrijk in Groningen is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Oostenrijkse belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Oostenrijkse Consulaat in Groningen staat onder leiding van Mr Pieter Teunis Bakker - Honorary Consul van Oostenrijk in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 50 544 53 99 of email hkaustria@benkadvocaten.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Oostenrijk dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) 50 544 53 99 of email hkaustria@benkadvocaten.nl

Oostenrijkse Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Groningen? - Het kan zijn dat Oostenrijk meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Oostenrijkse consulaat in Groningen ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Oostenrijk om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Oostenrijkse consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Maastricht en Rotterdam

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Oostenrijk niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Oostenrijk in Nederland - Indien het consulaat in Groningen of eventuele andere consulaten van Oostenrijk in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Oostenrijk in Nederland Ambassade van Oostenrijk in Den Haag

Zoek een hotel in de buurt van het Oostenrijkse Consulaat in Groningen - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Groningen of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Oostenrijkse consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Oostenrijk - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Oostenrijk. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Oostenrijk.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Oostenrijk kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links