België

Consulaat van België in Maastricht

Nederland

Belgische Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Maastricht. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Nederland.

Het Consulaat van België in Maastricht
Belgian Honorary Consulate in Maastricht - Private Address: Kasteel Amstenrade, Hagendorenweg 1 - 6437 CR Amstenrade - Netherlands
This consulate does not offer consular services. Please contact the embassy in The Hague

Telefoonnummer:

+31 6 439 591 47

Faxnummer:

Email:

h.vanlidth@amstenrade.net

Website:

netherlands.diplomatie.belgium.be

Consul:

Mr. Henri van Lidth de Jeude - Honorary Consul

Openingstijden:

This consulate does not offer consular services. Please contact the embassy in The Hague

Het Consulaat van België in Maastricht is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Maastricht staat onder leiding van Mr. Henri van Lidth de Jeude - Honorary Consul van België in Nederland en is bereikbaar per telefoon +31 6 439 591 47 of email h.vanlidth@amstenrade.net

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon +31 6 439 591 47 of email h.vanlidth@amstenrade.net

Belgische Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Maastricht? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Belgische consulaat in Maastricht ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Amsterdam, Breda, Groningen, Maastricht, Raalte, Rotterdam en Vlissingen

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Nederland - Indien het consulaat in Maastricht of eventuele andere consulaten van België in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Nederland Ambassade van België in Den Haag

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Maastricht - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Maastricht of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links