Nederland

Consulaat van Nederland in La Paz

Bolivia

Nederlandse Diplomatieke Missie in Bolivia. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in La Paz. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Bolivia. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Bolivia.

Het Consulaat van Nederland in La Paz
Netherlands Honorary Consulate General in La Paz, Bolivia - C. Ignacio Cordero No. P3 - Edif. Torre Montenegro Of. 302 - San Miguel - La Paz - Bolivia

Telefoonnummer:

(+591) 2-277 5770

Faxnummer:

Email:

lapaz@nlconsulate.com

Website:

www.netherlandsworldwide.nl

Consul:

Paul Kuijper - Honorary Consul General

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Nederland in La Paz is een bilaterale missie in Bolivia en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Bolivia.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in La Paz staat onder leiding van Paul Kuijper - Honorary Consul General van Nederland in Bolivia en is bereikbaar per telefoon (+591) 2-277 5770 of email lapaz@nlconsulate.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+591) 2-277 5770 of email lapaz@nlconsulate.com

Nederlandse Consulaten in Bolivia

Ver verwijderd van het Consulaat in La Paz? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Bolivia. Als het Nederlandse consulaat in La Paz ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Bolivia op een rijtje gezet: Cochabamba, La Paz en Santa Cruz

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Bolivia - Indien het consulaat in La Paz of eventuele andere consulaten van Nederland in Bolivia u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Bolivia Ambassade van Nederland in La Paz

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in La Paz - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in La Paz of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Bolivia en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Bolivia of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links