Nederland Flag

De Nederlandse Ambassade in La Paz

Bolivia Flag

Nederlandse Diplomatieke Missie in Bolivia. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Nederlandse Ambassade in La Paz. De ambassade is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Bolivia. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Nederland in Bolivia.

De Nederlandse Ambassade in Bolivia
Netherlands Embassy in La Paz, Bolivia - EMBASSY IS CLOSED - Please contact the Dutch Consulate-General in La Paz -

Telefoonnummer:

Faxnummer:

Email:

Website:

Ambassadeur:

Openingstijden:

De Ambassade van Nederland in La Paz is een bilaterale missie in Bolivia en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Bolivia.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Nederlandse Ambassade in La Paz staat onder leiding van van Nederland in Bolivia en is bereikbaar per telefoon of email

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Nederlandse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiƫle website van de Ambassade van Nederland in La Paz vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Nederlandse Consulaten in Bolivia

Ver verwijderd van de Nederlandse Ambassade in La Paz? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Nederlandse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Nederlandse consulaat in Bolivia om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Nederland in Bolivia op een rijtje gezet: Cochabamba, La Paz en Santa Cruz

Zoek een hotel in de buurt van de Nederlandse Ambassade in La Paz - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in La Paz of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Nederlandse ambassade.

Reisverzekering voor Bolivia en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Bolivia of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in La Paz verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Bolivia die van plan zijn om Nederland te bezoeken evenals aan Nederlandse burgers die in Bolivia wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Nederlandse Ambassade in La Paz uit het behandelen van aanvragen van Nederlandse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Nederlandse nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Nederlandse Ambassade in La Paz via telefoon of per emailNuttige Links