Nederland

Consulaat van Nederland in Managua

Nicaragua

Nederlandse Diplomatieke Missie in Nicaragua. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Managua. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Nicaragua. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Nicaragua.

Het Consulaat van Nederland in Managua
Netherlands Honorary Consulate in Managua - Del Club Terraza, 1/2 Cuadra al Norte - Managua - Nicaragua

Telefoonnummer:

(+505) 8787-9067

Faxnummer:

Email:

consuladoholandanicaragua@gmail.com

Website:

Consul:

Mr. Mauricio Gomez Lacayo - Honorary Consul

Openingstijden:

Mon-Thu: 07.30-16.15 Fri: 09.00-13.00

Het Consulaat van Nederland in Managua is een bilaterale missie in Nicaragua en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Nicaragua.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Managua staat onder leiding van Mr. Mauricio Gomez Lacayo - Honorary Consul van Nederland in Nicaragua en is bereikbaar per telefoon (+505) 8787-9067 of email consuladoholandanicaragua@gmail.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+505) 8787-9067 of email consuladoholandanicaragua@gmail.com

Nederlandse Consulaten in Nicaragua

Ver verwijderd van het Consulaat in Managua? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Nicaragua. Als het Nederlandse consulaat in Managua ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Nicaragua op een rijtje gezet: Managua

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Nicaragua - Indien het consulaat in Managua of eventuele andere consulaten van Nederland in Nicaragua u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Nicaragua Ambassade van Nederland in Managua

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Managua - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Managua of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Nicaragua en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nicaragua of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links