Nederland Flag

De Nederlandse Ambassade in Managua

Nicaragua Flag

Nederlandse Diplomatieke Missie in Nicaragua. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Nederlandse Ambassade in Managua. De ambassade is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Nicaragua. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Nederland in Nicaragua.

De Nederlandse Ambassade in Nicaragua
Netherlands Embassy in Managua, Nicaragua
- THIS EMBASSY IS CLOSED -

Please contact the consulate in Managua or another Dutch Embassy in a surrounding country.

Telefoonnummer:

(+505) 8787-9067 (Consulate in Managua)

Faxnummer:

Email:

consuladoholandanicaragua@gmail.com (Consulate in Managua)

Website:

Ambassadeur:

Ambassador

Openingstijden:

- THIS EMBASSY IS CLOSED -

De Ambassade van Nederland in Managua is een bilaterale missie in Nicaragua en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Nicaragua.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Nederlandse Ambassade in Managua staat onder leiding van Ambassadeur van Nederland in Nicaragua en is bereikbaar per telefoon (+505) 8787-9067 (Consulate in Managua) of email consuladoholandanicaragua@gmail.com (Consulate in Managua)

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Nederlandse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiƫle website van de Ambassade van Nederland in Managua vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Nederlandse Consulaten in Nicaragua

Ver verwijderd van de Nederlandse Ambassade in Managua? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Nederlandse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Nederlandse consulaat in Nicaragua om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Nederland in Nicaragua op een rijtje gezet: Managua

Zoek een hotel in de buurt van de Nederlandse Ambassade in Managua - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Managua of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Nederlandse ambassade.

Reisverzekering voor Nicaragua en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nicaragua of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Managua verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Nicaragua die van plan zijn om Nederland te bezoeken evenals aan Nederlandse burgers die in Nicaragua wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Nederlandse Ambassade in Managua uit het behandelen van aanvragen van Nederlandse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Nederlandse nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Nederlandse Ambassade in Managua via telefoon (+505) 8787-9067 (Consulate in Managua) of per email consuladoholandanicaragua@gmail.com (Consulate in Managua)Nuttige Links