Nederland

Consulaat van Nederland in Bangalore

India

Nederlandse Diplomatieke Missie in India. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Bangalore. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in India. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in India.

Het Consulaat van Nederland in Bangalore
Netherlands Consulate General in Bangalore - #26/1, 29th Floor, World Trade Center - Brigade Gateway Campus - Dr. Rajkumar Road - Malleshwaram West - Bengaluru - Karnataka 560055 - India

Telefoonnummer:

(+91) 80 23098100

Faxnummer:

Email:

bgl@minbuza.nl

Website:

netherlandsworldwide.nl/countries/india

Consul:

Gert Heijkoop - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment (NO Consular Service)

Het Consulaat van Nederland in Bangalore is een bilaterale missie in India en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in India.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Bangalore staat onder leiding van Gert Heijkoop - Honorary Consul van Nederland in India en is bereikbaar per telefoon (+91) 80 23098100 of email bgl@minbuza.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+91) 80 23098100 of email bgl@minbuza.nl

Nederlandse Consulaten in India

Ver verwijderd van het Consulaat in Bangalore? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in India. Als het Nederlandse consulaat in Bangalore ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in India op een rijtje gezet: Bangalore, Chennai, Kolkata, Lucknow en Mumbai

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in India - Indien het consulaat in Bangalore of eventuele andere consulaten van Nederland in India u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in India Ambassade van Nederland in New Delhi

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Bangalore - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Bangalore of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor India en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor India of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links