Nederland

Consulaat van Nederland in Cluj Napoca

Roemenië

Nederlandse Diplomatieke Missie in Roemenië. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Cluj Napoca. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Roemenië. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Roemenië.

Het Consulaat van Nederland in Cluj Napoca
Netherlands Honorary Consulate in Cluj-Napoca, Romania - Calea Motilor nr.11 - Cluj-Napoca - 400001 Romania

Telefoonnummer:

(+40) 755464249

Faxnummer:

Email:

info@dutchconsulatecluj.nl

Website:

nederlandwereldwijd.nl/landen/roemenie/

Consul:

Mr Wouter Reijers - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Nederland in Cluj Napoca is een bilaterale missie in Roemenië en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Roemenië.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Cluj Napoca staat onder leiding van Mr Wouter Reijers - Honorary Consul van Nederland in Roemenië en is bereikbaar per telefoon (+40) 755464249 of email info@dutchconsulatecluj.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+40) 755464249 of email info@dutchconsulatecluj.nl

Nederlandse Consulaten in Roemenië

Ver verwijderd van het Consulaat in Cluj Napoca? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Roemenië. Als het Nederlandse consulaat in Cluj Napoca ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Roemenië op een rijtje gezet: Cluj Napoca, Constanta en Timisoara

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Roemenië - Indien het consulaat in Cluj Napoca of eventuele andere consulaten van Nederland in Roemenië u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Roemenië Ambassade van Nederland in Boekarest

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Cluj Napoca - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Cluj Napoca of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Roemenië en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Roemenië of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links