Nederland

Consulaat van Nederland in Lusaka

Zambia

Nederlandse Diplomatieke Missie in Zambia. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Lusaka. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Zambia. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Zambia.

Het Consulaat van Nederland in Lusaka
Honorary Consulate of the Netherlands in Lusaka, Zambia - 31G, Mutende Road - Woodlands - P.O.Box 35372 - 10101 Lusaka - Zambia

Telefoonnummer:

(+260) 967794606

Faxnummer:

Email:

nlconsulzambia@gmail.com

Website:

netherlandsworldwide.nl/countries/zambia

Consul:

Mr. S. Donker - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Nederland in Lusaka is een bilaterale missie in Zambia en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Zambia.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Lusaka staat onder leiding van Mr. S. Donker - Honorary Consul van Nederland in Zambia en is bereikbaar per telefoon (+260) 967794606 of email nlconsulzambia@gmail.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+260) 967794606 of email nlconsulzambia@gmail.com

Nederlandse Consulaten in Zambia

Ver verwijderd van het Consulaat in Lusaka? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Zambia. Als het Nederlandse consulaat in Lusaka ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Zambia op een rijtje gezet: Lusaka

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Zambia - Indien het consulaat in Lusaka of eventuele andere consulaten van Nederland in Zambia u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Zambia Ambassade van Nederland in Lusaka

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Lusaka - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Lusaka of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Zambia en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Zambia of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links