Nederland

Consulaat van Nederland in Almaty

Kazachstan

Nederlandse Diplomatieke Missie in Kazachstan. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Almaty. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Kazachstan. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Kazachstan.

Het Consulaat van Nederland in Almaty
Netherlands Honorary Consulate in Almaty, Kazakhstan - 103 Nauryzbai - Batyr Street - 050022 Almaty - Kazakhstan

Telefoonnummer:

(+7) 727 258 3806

Faxnummer:

Email:

hcompany1@rambler.ru

Website:

www.netherlandsworldwide.nl

Consul:

Mr Daulet Beisenov - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Nederland in Almaty is een bilaterale missie in Kazachstan en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Kazachstan.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Almaty staat onder leiding van Mr Daulet Beisenov - Honorary Consul van Nederland in Kazachstan en is bereikbaar per telefoon (+7) 727 258 3806 of email hcompany1@rambler.ru

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+7) 727 258 3806 of email hcompany1@rambler.ru

Nederlandse Consulaten in Kazachstan

Ver verwijderd van het Consulaat in Almaty? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Kazachstan. Als het Nederlandse consulaat in Almaty ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Kazachstan op een rijtje gezet: Almaty

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Kazachstan - Indien het consulaat in Almaty of eventuele andere consulaten van Nederland in Kazachstan u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Kazachstan Ambassade van Nederland in Nur Sultan

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Almaty - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Almaty of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Kazachstan en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Kazachstan of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links