Nederland Flag

De Nederlandse Ambassade in Nur Sultan

Kazachstan Flag

Nederlandse Diplomatieke Missie in Kazachstan. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Nederlandse Ambassade in Nur Sultan. De ambassade is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Kazachstan. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Nederland in Kazachstan.

De Nederlandse Ambassade in Kazachstan
Netherlands Embassy Nur Sultan Renco Building, 3rd floor Kosmonavtov Street 62 010000 Nur Sultan Kazakhstan

Telefoonnummer:

(+7) 7172.555 450

Faxnummer:

(+7) 7172.555 474

Email:

ast@minbuza.nl

Website:

www.netherlandsworldwide.nl/countries/kazakhstan

Ambassadeur:

Mr Peter van Leeuwen

Openingstijden:

Please check official website

De Ambassade van Nederland in Nur Sultan is een bilaterale missie in Kazachstan en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Kazachstan.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Nederlandse Ambassade in Nur Sultan staat onder leiding van Mr Peter van Leeuwen - Ambassadeur van Nederland in Kazachstan en is bereikbaar per telefoon (+7) 7172.555 450 of email ast@minbuza.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Nederlandse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiƫle website van de Ambassade van Nederland in Nur Sultan vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Nederlandse Consulaten in Kazachstan

Ver verwijderd van de Nederlandse Ambassade in Nur Sultan? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Nederlandse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Nederlandse consulaat in Kazachstan om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Nederland in Kazachstan op een rijtje gezet: Almaty

Zoek een hotel in de buurt van de Nederlandse Ambassade in Nur Sultan - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Nur Sultan of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Nederlandse ambassade.

Reisverzekering voor Kazachstan en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Kazachstan of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Nur Sultan verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Kazachstan die van plan zijn om Nederland te bezoeken evenals aan Nederlandse burgers die in Kazachstan wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Nederlandse Ambassade in Nur Sultan uit het behandelen van aanvragen van Nederlandse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Nederlandse nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Nederlandse Ambassade in Nur Sultan via telefoon (+7) 7172.555 450 of per email ast@minbuza.nlNuttige Links