Oostenrijk

Consulaat van Oostenrijk in Venice

Italië

Oostenrijkse Diplomatieke Missie in Italië. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Oostenrijk in Venice. Het consulaat is niet de enige Oostenrijkse diplomatieke missie in Italië. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Oostenrijkse ambassade en elk ander consulaat van Oostenrijk in Italië.

Het Consulaat van Oostenrijk in Venice
Austrian Honorary Consulate in Venice, Italy - Palazzo Condulmer - Fondamenta Condulmer 251 - 30135 Venice Italy

Telefoonnummer:

(+39) 041 52 40 556

Faxnummer:

(+39) 041 52 42 151

Email:

consolato.austria@zoppas.com

Website:

www.bmeia.gv.at/oeb-rom/

Consul:

Dr Gianfranco Zoppas - Honorary Consul

Openingstijden:

Mon-Thu: 10.00-12.00

Het Consulaat van Oostenrijk in Venice is een bilaterale missie in Italië en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Oostenrijkse belangen in Italië.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Oostenrijkse Consulaat in Venice staat onder leiding van Dr Gianfranco Zoppas - Honorary Consul van Oostenrijk in Italië en is bereikbaar per telefoon (+39) 041 52 40 556 of email consolato.austria@zoppas.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Oostenrijk dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+39) 041 52 40 556 of email consolato.austria@zoppas.com

Oostenrijkse Consulaten in Italië

Ver verwijderd van het Consulaat in Venice? - Het kan zijn dat Oostenrijk meerdere consulaten heeft in Italië. Als het Oostenrijkse consulaat in Venice ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Oostenrijk om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Oostenrijkse consulaten in Italië op een rijtje gezet: Bari, Bologna, Cagliari, Florence, Genoa, Milaan, Napels, Palermo, Trieste, Turin, Venice en Verona

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Oostenrijk niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Oostenrijk in Italië - Indien het consulaat in Venice of eventuele andere consulaten van Oostenrijk in Italië u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Oostenrijk in Italië Ambassade van Oostenrijk in Rome

Zoek een hotel in de buurt van het Oostenrijkse Consulaat in Venice - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Venice of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Oostenrijkse consulaat.

Reisverzekering voor Italië en Oostenrijk - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Oostenrijk. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Oostenrijk.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Italië of Oostenrijk kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links