Tunesië

Consulaat van Tunesië in Rotterdam

Nederland

Tunesische Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Tunesië in Rotterdam. Het consulaat is niet de enige Tunesische diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Tunesische ambassade en elk ander consulaat van Tunesië in Nederland.

Het Consulaat van Tunesië in Rotterdam
Tunisian Consulate in Rotterdam, the Netherlands Postbus 1123 3000 BC Rotterdam Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) (10) 452 34 86

Faxnummer:

(+31) (10) 297 31 08

Email:

Website:

Consul:

Mr Thierry Olivier Marie Van T Hoff - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van Tunesië in Rotterdam is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Tunesische belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Tunesische Consulaat in Rotterdam staat onder leiding van Mr Thierry Olivier Marie Van T Hoff - Consul van Tunesië in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) (10) 452 34 86 of email

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Tunesië dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) (10) 452 34 86 of email

Tunesische Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Rotterdam? - Het kan zijn dat Tunesië meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Tunesische consulaat in Rotterdam ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Tunesië om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Tunesische consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Rotterdam

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Tunesië niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Tunesië in Nederland - Indien het consulaat in Rotterdam of eventuele andere consulaten van Tunesië in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Tunesië in Nederland Ambassade van Tunesië in Den Haag

Zoek een hotel in de buurt van het Tunesische Consulaat in Rotterdam - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Rotterdam of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Tunesische consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Tunesië - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Tunesië. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Tunesië.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Tunesië kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links