Tunesië Flag

De Tunesische Ambassade in Den Haag

Nederland Flag

Tunesische Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Tunesische Ambassade in Den Haag. De ambassade is niet de enige Tunesische diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Tunesië in Nederland.

De Tunesische Ambassade in Nederland
Tunisian Embassy in The Hague, the Netherlands Gentsestraat 98 2587 HX S-Gravenhage Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 70 351 2251

Faxnummer:

(+31) 70 351 4323

Email:

ambassadetunisie@ziggo.nl

Website:

Ambassadeur:

Mr Mohamed Karim Ben Becher

Openingstijden:

De Ambassade van Tunesië in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Tunesische belangen in Nederland.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Tunesische Ambassade in Den Haag staat onder leiding van Mr Mohamed Karim Ben Becher - Ambassadeur van Tunesië in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 70 351 2251 of email ambassadetunisie@ziggo.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Tunesische ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Tunesië in Den Haag vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Tunesische Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van de Tunesische Ambassade in Den Haag? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Tunesische Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Tunesische consulaat in Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Tunesië in Nederland op een rijtje gezet: Rotterdam

Zoek een hotel in de buurt van de Tunesische Ambassade in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Tunesische ambassade.

Reisverzekering voor Nederland en Tunesië - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Tunesië. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Tunesië.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Tunesië kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Tunesië in Den Haag verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Nederland die van plan zijn om Tunesië te bezoeken evenals aan Tunesische burgers die in Nederland wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Tunesische Ambassade in Den Haag uit het behandelen van aanvragen van Tunesische visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Tunesische nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Tunesische Ambassade in Den Haag via telefoon (+31) 70 351 2251 of per email ambassadetunisie@ziggo.nlNuttige Links